Werving en Selectie

Proactief, dat is het sleutelwoord en zeer kenmerkend aan Career Partners. Wat speelt er in de markt en hoe spelen wij daarop in? Omdat we ruim 15 jaar ervaring hebben in de (financiële) arbeidsbemiddeling en HR zijn we in staat op het juiste moment onze expertise in te zetten en te delen met onze klanten en kandidaten. Hierdoor geven we iets wezenlijks mee en worden duurzame resultaten verkregen.

Career Partners is gespecialiseerd in het invullen van vaste functies, onze focus ligt op de Randstad omdat zich hier ook ons netwerk bevindt:

Ø  Starter (met een salaris tot €35.000)

Ø  Professional (met een salaris tot €60.000)

Ø  Management (met een salaris tot €80.000)

Ø  Executive (met een salaris tot €150.000)

Mede door onze ervaring en het brede netwerk in de Randstad zijn we in staat om onze klanten op korte termijn te helpen om aan de vraag te voldoen.

Competenties
Bij het formuleren van de opdracht beoordelen wij graag samen met de klant welke competenties van belang zijn voor de uitvoering van de functie. Bij de selectie van de kandidaat kijken wij dan ook niet alleen naar het cv maar zoomen we ook in op de competenties. Vaker nog dan kennis en ervaring spelen competenties een grote rol bij de aanname van nieuw personeel. Door ook hierop in te gaan tijdens het gesprek kunnen we de geschiktheid en inzetbaarheid van mogelijke kandidaten voor de betreffende functie te bepalen.

Marieke MeijWerving en Selectie