Kandidaten

Career Partners helpt je je kwaliteiten verder te ontwikkelen en kansen te verzilveren. Wij bemiddelen kandidaten met een financiële achtergrond naar tijdelijke en vaste banen in het MKB of grootbedrijf. 99% van de kandidaten die wij plaatsen blijft daar langere tijd in dienst.

Hoe werken wij?
Kandidaten zien wij ook als klant en dus is ons hoogste streven bij kandidaten ook klanttevredenheid. Daarom investeren wij graag tijd in jou. We beginnen met een uitgebreide telefonische intake. Zodra we beide het gevoel hebben dat Career Partners hét bureau is voor jou plannen we op korte termijn een intakegesprek in. Wij bemiddelen alleen kandidaten die wij zelf uitgebreid gesproken hebben. Tijdens dit gesprek staan we stil bij wie je bent en wat jou drijft. Daarom bespreken we niet alleen jouw cv. We willen ook weten binnen wat voor bedrijf jij het beste past.

Aan de hand van je ervaring, wensen en ambities zoeken wij de baan die op alle fronten bij je past.

Contact
Na het intakegesprek houden we intensief contact met elkaar. We houden je op de hoogte over de stand van zaken omtrent de sollicitaties die voor je in gang zijn gezet. Daarnaast zullen we je blijven informeren over nieuwe vacatures.

Iets voor jou?
Wij bemiddelen ambitieuze financiële kandidaten met een MBO+, HBO of WO achtergrond (MBO Administrateur, HBO accountancy, WO Audit & Control etc). Career Partners is gespecialiseerd in het invullen van tijdelijke en vaste functies, van Administrateur tot Finance Director. Onze focus ligt op de Randstad omdat zich hier ook ons netwerk bevindt.

Ook eens praten over je mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek bepalen we samen welke vacature en opdrachtgever het beste bij je past.

Mail je cv naar werk@careerpartners.nl. Vermeld daarbij wat jouw wensen en ambities zijn en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Marieke MeijKandidaten