Bedrijven

Wij geloven in werk waarbij het draait om betrokkenheid, authenticiteit en openheid als basis voor betekenisvolle relaties en vertrouwen.

Klanttevredenheid
Klanttevredenheid is ons hoogste streven. Wanneer wij een opdracht aannemen, zetten wij ons daar volledig voor in en is de kans van slagen bijna 100%. Daarnaast komt 99% van de door ons geplaatste kandidaten in vaste dienst bij onze klanten en blijft daar minimaal 1 jaar werken. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn over de kandidaat dan zoeken wij een andere kandidaat.

Focus on finance
Wij zijn hét aanspreekpunt voor bedrijven die behoefte hebben aan expertise. Wij voorzien in deze vraag en leveren tijdelijke of vaste medewerkers. Onze primaire focus ligt op financiële functies en we onderscheiden ons door de kennis die we hierin door de jaren heen hebben opgebouwd en door ons netwerk van kandidaten. Wij bemiddelen professionals met een MBO+, HBO of WO opleiding zoals Moderne Bedrijfsadministratie, Accountancy, (Bedrijfs)economie, HOFAM en Finance & Control.

Iedere organisatie is anders en heeft andere wensen. Wij kunnen ad hoc samenwerken of een structurele samenwerking aangaan. Onze totaaloplossingen gaan van advies tot implementatie. Daarom reiken we altijd meerdere oplossingen aan:

Tarieven
Wij werken meestal op basis van ‘no cure no pay’. Dit betekent dat u pas een factuur ontvangt als de match geslaagd is. Daarnaast kunt u de recruitmentopdrachten ook tegen een vast tarief uitbesteden.

Bij Career Partners werkt u met een vaste businesspartner die uw organisatie graag goed leert kennen. Alleen zo kunnen we de juiste oplossing presenteren. Een oplossing die bij uw organisatie past én u voorziet van de juiste expertise.

Marieke MeijBedrijven