Assessments

Een snelle en goede selectiestap: testen op werk- en denkniveau
Het selectieproces is vaak een tijdrovend proces dat maakt dat de tijd tussen het ontstaan van de vacature en de opvulling ervan langer op zich laat wachten dan wenselijk. Bovendien vergt het proces vaak veel tijd van uw senior staf.

Daarom is het in sommige gevallen raadzaam om de kandidaat eerst te testen. Hiervoor werken wij samen met Pieter Spuijbroek, organisatiepsycholoog en licentiehouder van SHL.

Er wordt getest via Sifting Out: een snelle vaststelling van werk- en denkniveau. Een online test die snel en goed een indicatie geeft van het werk- en denkniveau van uw kandidaten, zonder dat het u kostbare tijd van uw senior staf kost.

Hoe werkt het?
Door gebruik te maken van het testinstrumentarium van SHL, ’s werelds meest vooraanstaande partner in psychometrische testen is Pieter in staat om online een kandidaat te testen, waardoor u zeer snel de uitslag binnen heeft en u een grondige indicatie heeft van het cognitieve niveau van de kandidaat.

Wat kost het? Dat is misschien nog wel het mooiste van dit product. De kwaliteit, de prijs en de combinatie: €350,- per sifting out test, inclusief de standaardrapportage!

Marieke MeijAssessments